2015. július 25., szombat

Kész feliratok/videók - Fordításaim


Sorozatok

1.Reset
2.Boku no ita jikan
3.Dr.Frost
4.Blood
5.The time we were not in love 
6.Akumu-chan 
7.School 2015 - Who are you
8.Shima Shima
9.The thousands man
10.From 5 to 9
11.Algernon ni Hanataba wo
12.Descendants of the sun
13.Arthdal Chronicles


Filmek
1.Good Friends
2.Venus talk
3.Obsessed
4.My love, my bride
5.The beauty inside
6. It all begun when I met you



SOROZATOK

1. Reset
Műfaja: Dráma, thriller
Részek száma: 10
Ismertető: A történet Cha Woo Jin ügyészről és az ő emlékeinek felidézéséről szól, miközben sorra halnak meg az emberek körülötte, e mellé még Jo Eun Bi is feltűnik a színen, aki Cha Woo Jin első szerelmének (aki öngyilkos lett) a tökéletes mása, és minden résszel csak újabb és újabb kérdés merül fel benne önmagával és az emlékeivel kapcsolatban.



2. Boku no ita jikan (5-11.rész)

Közös fordítás a kawaii fansub-bal!
Cím: Boku no ita jikan
Más cím: The hours of my life (Az életem órái)
Műfaj: dráma
Részek száma: 11
Ismertető:
Sawada Takuto negyed éves egyetemi hallgató. Nehéz időket él át, nem jön össze neki a munkakeresés. Ő az idősebb fiú, családjának nagy elvárásai votak, úgy szerették volna, ha orvos lesz a fiúból, mivel édesapja is az és emellett kórházigazgató. Azonban Takuto a középiskolában gyengébben teljesít, ezért szülei minden figyelmüket öccsére, Rikuto-ra szentelik onnantól kezdve. Bár Takuto elég népszerű, könnyen barátkozik lányokkal, még sincs bizalma abban, hogy őt szeretni fogja valaki és ezért kerüli a mélyebb kapcsolatot mindenkivel. Egy napon aztán megtudja, hogy már nem él sokáig, gyógyíthatatlan betegsében szenved. Takuto, akinek addig csak homályos elképzelései voltak a jövőjéről, elkezdi felmérni, hogy mi maradt még számára és pozitívan kezdi élni hátralévő életét.



3. Dr.Frost
IsmertetőBaek Nam Bong Dr. Frost-ként vált ismertté.Fiatalon vált pszichologiai professzorrá.Nagyon éleseszű, de nehezen barátkozik másokkal egy gyerekkori homloklebeny sérülés miatt. Jelenleg tanácsadóként dolgozik nappal az egyetemen és éjjel pedig pultosként. Baek Nam Bong ezt követően kezd el dolgozni egy asszisztenssel, Yoon Sung Ah-val a tanácsadói központban. Yoon Sung Ah nagyon lelkes a tanácsadói munkáját illetően. Együtt próbálnak segíteni a hozzájuk járó pácienseken.



4. Blood
Közös fordítás Hayako-val!
Műfaja: orvosi, romantikus, fantasztikus
Részek száma: 20
Ismertető: A dráma egy Park Ji Sang (Ahn Jae Hyun) nevű vámpírról szól, aki egy kórházban dolgozik orvosként. Yoo Ri Ta (Goo Hye Sun) a kórház igazi sztárdokija, aki egyúttal a kórház elnökének unokahúga. Valóságos sznob, mégis kiváló képességekkel rendelkezik. Eközben Lee Jae Wook (Ji Jin Hee) a főnökük, egy látszólag szelíd, de legbelül egy nagyon ambíciózus ember, aki a pár legnagyobb ellenfele lesz.


5. The time we were not in love/The Time That I Loved You
Közös fordítás a Colette-tel!
Műfaja: romantikus
Részek száma:
16
Ismertető:
Oh Ha Na és Choi Won mindketten 34 évesek.
És már 17 éve barátok. Oh Ha Na egy őszinte és magabiztos
karrierista nővé vált, míg Choi Won asszisztensként dolgozik egy repülőtársaságnál. Mindketten egyedülállóak. 17 éves korukban Won egyszer azt mondta Ha Na-nak, hogy sosem tudna beleszeretni, és bár ez Ha Na-t hidegen hagyja, később mégis átokká változik számára, ami miatt nem talál egy normális férfit maga mellé. De vajon tényleg átokká változott Won mondandója? Vagy csupán eddig rossz helyen keresték mindketten a szerelmet, ami közelebb van, mint gondolnák?

MAGYAR FELIRAT

6. Akumu-chan (5.résztől)
Az első 4 részt a TamaHana fansub fordította.
Ismertető: Egy különös lány, Yuiko Kotou átjelentkezik az iskolába, melyben Mutoi Ayami tanít. Yuiko Kotou-nak különleges képessége van, miszerint látja mások rémálmát, amely a későbbiekben valóra válik és mindig katasztrófa lesz belőle. Mutoi Ayami nem akar belekeveredni mindebbe, de valahogy mégsem tud kimaradni belőle.


MAGYAR FELIRAT

7. School 2015 - Who are you
Fordítás befejezése (15-16.rész + 4-14ig lektorálás, javítás!)
Műfaja: Dráma, iskolás, romantikus
Részek száma: 16
Ismertető: -


A videók az AT-n megtalálható 10.5 gigás verzióhoz vannak időzítve.


MAGYAR FELIRAT

8. Shima Shima
Fordítás befejezése (6-10.rész)
(Az első 5 részt az Otomeholic fordította, a felirataikat csupán átidőzítettem a videókhoz)
Műfaja: Romantikus, vígjáték
Részek száma: 10
Ismertető: Shio nappal egy masszázs szalont üzemeltet, éjszaka azonban a "Csíkos Bárányok," egy olyan szolgáltatás tulajdonosa, ami fiatal férfiakat küld ki alvászavaros nőkhöz, hogy mellettük aludjanak, illetve gondjukat viseljék (pl. főzés). Az újfajta alvótársak feladata, hogy nyugodt éjszakát biztosítsanak ezeknek a nőknek.A négy "bárány" nem más, mint Gai, Shio ex-férjének kisöccse, Ran, egy igencsak népszerű fiú, Rindou, egy nagydumájú srác, és Shuuji (Mashu), a megszállott könyvmoly. A különböző kliensekkel való találkozás által lassan önmagukra is rátalálnak és nagyobb élettapasztalatra tesznek szert.

MAGYAR FELIRAT ÉS VIDEÓK

9. The thousands man











Fordítás befejezése (7.-8.rész)
(Az első 6 részt a Romeosub fordította!)
Műfaja: Fantasztikus,Melodráma,Romantikus
Részek száma: 8
Ismertető: A történet egy Gumihoról (9 farkú rókáról) szól. Az ő neve Gu Mi Jin. 1000 férfi máját kell megennie ahhoz, hogy emberré válhasson. De nem lehet csak úgy simán megennie, először el kell érnie, hogy az a férfi beleszeressen. Gu Mi Jin már túl van a 999. májon, így már csak egy férfi máját kellene megszerezni. Vajon hogy alakul majd a sorsa?

MAGYAR FELIRAT

10. From 5 to 9
Közös fordítás a Kawaii-fansubbal
Részek száma: 10
Műfaja: Romantikus, vígjáték
Ismertető: Sakuraba Junko nagy álmokat dédelget. Cége New York-i központjába szeretne bekerülni, mint angol tanár. Évek óta dédelgeti ezt az álmát, amelyet eddig nem sikerült valóra váltania. Eközben különös és különleges kapcsolatot ápol a közelében lévő 3 férfival. Az egyik a tanára volt, s aki iránt talán még most is gyengéd érzelmeket táplál, a másik régi barátja, aki titokban szerelmes belé illetve újonnan érkezett hódolója, egy makacs szerzetes személyében. Vajon végül a három férfi közül melyiküket választja Junko? Ha kíváncsi vagy a válaszra, megtudhatod, ha belekezdesz eme történetbe.
MAGYAR FELIRAT


11. Algernon ni Hanataba wo
Részek száma: 10
Műfaja: Dráma
Ismertető: Shiratori Sakuto egy 5 éves gyermek szintjén áll gyerekora óta. Anyja állandó szidása miatt sokat tanul, mert nem akar buta gyermek lenni. Nagy álmokat dédelget, mégpedig, hogy egyszer okos lesz és anyja majd büszke lesz rá. Aláveti magát egy kísérleti kezelésnek, mely meghozza a várt eredményt, de okossága és emiatti ridegsége miatt barátai eltávolodnak tőle. Miután a kísérleti egér, Algernon elpusztul, megkezdődik Sakuto elméjének hanyatlása is...milyen sors vár vajon Sakutora?

MAGYAR FELIRAT


12. Descendants of the sun



Részek száma: 16
Műfaja: Romantikus, háborús
Ismertető: A történet Yoo Shi Jin századosról, a különleges alakulattól és Kang Mo Yeon doktornő szerelméről szól, mely egy másik országban való tartózkodásuk közben bontakozik ki, ahol egy ENSZ békefenntartó csapat keretein belül dolgoznak együtt.
MAGYAR FELIRAT



13. Arthdal Chronicles


Részek száma: 18
Műfaja: Romantikus, fantasy, kaland
Ismertető: Három gyermek született ugyanazon napon, mikor az Azúrkék üstökös látható volt a földön. Egy uralkodó fia, aki egész életében magányos volt és egy másik úr lánya, akit kémkedésre kényszerítettek. A történet Arthdalban játszódik, tele politikai intrikákkal és szerelmi szálakkal.
                                                           MAGYAR FELIRAT




FILMEK

1. Good Friends
Vetítés éve: 2014
Műfaja: bűnügyi
Ismertető: A filmben három főszereplő van, akiket a következő színészek játszanak: Ji Sung, Lee Kwang Soo és Joo Ji Hoon. És hármuk barátságáról szól ez a történet. Mennyi viszontagságot él át barátságuk és milyen apró hibák képesek teljesen tönkretenni az életünket.


MAGYAR FELIRAT








2. Venus Talk
Vetítés éve: 2014
Műfaja: dráma, vígjáték
Ismertető: A történet három barátnő párkapcsolatáról és azok viszontagságairól szól, kicsit szex és NewYork-os beütéssel.



MAGYAR FELIRAT










3. Obsessed
Vetítés éve: 2014
Műfaja: háborús, romantikus, melodráma
Ismertető: A történet 1969-ben játszódik, miután Kim Jin Pyung (Song Seung Hun) visszatér a vietnámi háborúból. De a háború nyomot hagyott rajta. Feleségétől is elhidegült. Ezt követően ismerkedik meg új beosztottja fiatal és csinos feleségével...ha tudni szeretnéd a folytatását, nézd meg a filmet ;)

MAGYAR FELIRAT



4. My love, my bride
Vetítés éve: 2014
Műfaja: romantikus
Ismertető: A történet egy frissen házasodott párról szól és arról, mi történik, ha elmúlik a mézeshetek időszaka.


MAGYAR FELIRAT



5. The beauty inside
Vetítés éve: 2015
Műfaja: romantikus, fantasy
Ismertető: Woo Jin minden nap más emberré változva ébred fel. Hol nőként, hol férfiként, hol idős emberként, hol gyermekként. Egy napon beleszeret Yi Soo-ba...de vajon hogyan fog reagálni Yi Soo Woo Jin titkára?


MAGYAR FELIRAT




6. It all begun when I met you
Vetítés éve: 2013
Műfaja: Romantikus
Ismertető:
Több pár történetét követi végig a film, amely nagyon hasonlít az Igazából szerelemre.

MAGYAR FELIRAT

24 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm Neked, Hayakonak, és Colettenek is feliratokat.:)

    VálaszTörlés
  2. Az Akumu-chan, valamint a Boku no Ita Jikan hatalmasok! Én mindkettőt imádom, utóbbit bőgve néztem végig.

    VálaszTörlés
  3. Szia! Nagyon köszönöm a School 2015 - Who are you felíratait. Nagyon hálás vagyok érte. Csak egy megjegyzés a 16. rész angolul vagy :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépen köszönöm a School 2015 sori feliratát!!!! :) :)

    VálaszTörlés
  5. sziasztok
    School 2015 feliratából hiányzik az 1 rész 2-16-ig van csak meg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ok le van írva a bejegyzésben, amiben leírtam, hogy befejeztem illetve a facebook-on is. És egyedül fordítok! :)

      Törlés
  6. Szia a school 2015 - Who are you -hoz tartozo magyar feliratot letöltötem a mega-mra de nem nyitja meg mert azt irja hogy levan töltve
    Meg azt szeretném kérdezni hogy azt hogy AT-n van a videó de tudnál linket irni mert nem tudom mit takar az AT köszi elöre is a válaszodat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A AT -ra már rájöttem de a feliratot nem tudom hogy kéne

      Törlés
    2. Rákattintasz a sorozatnál fent a MAGYAR FELIRAT-ra, és a megjelenő oldalon a letöltés böngészőn keresztül-re kattints. Amikor lejött, kicsomagolod, és ott vannak a feliratok.

      Törlés
  7. Nagyon köszönöm a fordítást!A felirat jó a doramax264 -en levő vtdikhez is

    VálaszTörlés
  8. Szia! Nagyon örülök hogy lefordítottad és nagyon hálás vagyok érte!!
    Sajnos nekem fogalmam sincs mit takar az AT, így ha lennél kedves, kifejtenéd nekem? Előre is kösziii :)

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm szépen a Who Are.....teljes forditásáért a munkádat. Üdv: Ildikó

    VálaszTörlés
  10. Szia! Nekem az a kérdésem, hogy fönt lesz online a School 2015? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Sapphire fansub csinálja az online feltöltést! Náluk érdeklődj. :)

      Törlés
  11. Szia! Nagyon szépen köszönöm a Who are you School 2015 fordítását, nagyon jók voltak a szereplők (Tae Gwang volt a kedvencem) és az OST-k is :) Nagyon tetszett :)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szépen KÖSZÖNÖM a Algernon ni Hanataba wo teljes sori FORDÍTÁSÁT!!! :)

    VálaszTörlés
  13. Sziasztok! Tudom, nem itt kellene keresgélnem, de ...hátha. Nem tudná valaki közületek egészen véletlenül a hallai.marta.veronika@gmail.com címre elküldeni nekem a Gunshi Kanbee című japán sorozat 29. részének magyar feliratát? Hiába keresem, sehol sem találom. 73 éves idős asszony létemre ezszinte az egyetlen szórakozásom. Kérlek, segítsetek. Szeretettel köszönöm türelmeteket ezen a sok munkát igénylő, gyönyörű oldalon.Márta néni

    VálaszTörlés
  14. Valaki el tudná linkelni a School 2015 - Who are you-t? Nem találom sehol és nem tudom mi az AT.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szervusz Panni!
      Nekem nincs letöltve, nem néztem, de ha ez segítség, amíg nem kapsz jobbat: Az AT valószinüleg torrent. Én mindent a Doramax264 -ről töltök, de ott nem találtam. Próbáld meg beütni a cimet a Googleba és utána a download-ot, ki fog dobni egy csomó letöltési lehetőséget. Egy epizódot tölts le és nézd meg, hogy jó-e hozzá a felirt. Sok szerencsét. Üdv Ido

      Törlés
  15. Nagyon köszönöm a fordításokat. Főleg a Who Are You-t és a The Beauty Inside-ot.
    Üdv, Ditta <3

    VálaszTörlés