2015. március 3., kedd

Haneuljae's Murder

Vetítés éve: 2013
Műfaj: történelmi jellegű romantikus családi dráma
Ismertető: Az 1950-es években, a koreai háború idején a tizenéves Yoon Ha megismerkedik egy fiatal nővel, aki nagy hatást gyakorol az életére. A háború után újra találkoznak, a nő lánya pedig szerelmes lesz a fiúba. Yoon Ha viszont még mindig azt a nőt szereti, aki a legnehezebb időkben is segítette. A nő is érez valamit a fiú iránt, viszont tudja, hogy nem helyes a lányával egyidős férfihoz vonzódnia.

Vélemény
Ebben a műben egy leírhatatlanul gyönyörű szerelmi történettel ismerkedhetünk meg. Ami a hatalmas korkülönbség ellenére sem volt zavaró számomra. Tudták mindketten azt, hogy mit kellett megtenniük a túlélésért a háború alatt, segítették egymást minden rossz ellenére, s mély sebeket hagyott hátra bennük a háború. Hiába volt annyival fiatalabb a fiú, valahogy a háború sokkal érettebbé tette a koránál. Az a találkozás egy életre meghatározta az életüket. Menthetetlenül is összekötve őket. A nő lányát ki nem állhattam benne, és azt is csak kicsit nehezebben tudtam megérteni, hogy a fiú miért vette el őt, bár talán tudta, hogy különben elveszítené a nőt. Végül mégis minden rosszra fordul, de még eme rosszban is együtt maradnak, bármi is történik. A lánya utolsó mondatát, miszerint "köpök a szerelmetekre" ...kinyílt rá a bicska a zsebemben, sajnálom, de rohadtul utáltam őt az egész történet alatt, mert ő volt az, aki mindent félreértelmezett, mondjuk érthetően, de akkor is...A főszereplő srácot Seo Kang Joon játszotta a kiskutya szemeivel megnyerve magának a nézőt. 


4 megjegyzés:

  1. filmet a MEGAROl melyiket kell letolteni, hogy filmet tudjam nezni?? koszi valaszodat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Rozsa!
      Minden részét le kell tölteni és utána pl. totalcommander progival össze kell illeszteni. Ez egy darab film, de fel van darabolva

      Törlés
  2. Nagyon jó lenne megnézni Sorozatbaráton vagy indavideón magyar felirattal.

    VálaszTörlés
  3. A felíratot letudtam tölteni, de a videót nem. Jó lenne ha valahol fent lenne (sorozatbarát, indavideón vagy videán) vagy egyben le lehetne tölteni a videót.

    VálaszTörlés